Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 10752

Apartmani Jerka & Miko Caric

Apartmani Jerka i Miko Carić se nalaze udaljeni samo par metara od centra grada Hvara i glavnog trga (Pjace), na malom trgu Sv. Marak. Kuća je građena u Venecijanskom stilu a apartmani su potpuno opremljeni i pružaju ugodan boravak. Smještaj se sastoji od Studio Apartmana (2+1) i dvije dvo...

Detaljan opis
2+1 Osoba Noćenje s doručkom

Studio Apartman Seka

45 m2 - Potkrovlje - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1


Opis
Kuca Jerke i Mika Carić se nalazi udaljena samo par metara od centra grada Hvara i glavnog trga (Pjace), na malom trgu Sv. Marak. Kuća je građena u Venecijanskom stilu a apartmani i sobe su potpuno opremljeni i pružaju ugodan boravak.

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Pogled na more
 • Satelitska televizija
 • Klimatizirano
 • Internet dostupan
 • Noćenje s doručkom - Na upit
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu
 • Pogled na more
 • Satelitska televizija
 • Internet dostupan
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Noćenje s doručkom
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

2+1 Studio Apartman Seka
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+1 Studio Apartman Seka

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
02.05.2020 - 17.07.2020 55.00 € 15.00 € 2 noći Bilo kojim danom
18.07.2020 - 21.08.2020 75.00 € 20.00 € 3 noći Bilo kojim danom
22.08.2020 - 30.10.2020 55.00 € 13.00 € 2 noći Bilo kojim danom
28.03.2021 - 01.05.2021 45.00 € 13.00 € 2 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje

Dodatne usluge:
Noćenje s doručkom: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Grad Hvar?

Svaki posjetitelj ovog drevnog gradića ovdje će pronaći komadić mira i komadić čarolije koju Hvar nesebično daruje. Obiđete li hvarske spomenike kulture kao što su Tvrđava Fortica, Hvarska katedrala, Kazalište, Arsenal i Franjevački samostan prošetati ćete dugim godinama postojanja ovog grada, gdje svaki kamen sam za sebe priča svoju priču iz davnina.
Tragate li za kristalno čistim morem, očaravajućim mirisima mediteranskog bilja, te obiljem sunca, grad Hvar sa svojim plažama, okolnim uvalama i Paklenim otocima pružit će vam nezaboravan doživljaj. U nekom od brojnih hvarskih restorana i konoba možete uživati u izuzetnoj gastronomskoj ponudi, svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem, bogatoj ponudi kvalitetnih domaćih vina, te nadasve u ljubaznosti domaćina. Ljubitelji aktivnog odmora mogu birati između teniskih terena, igrališta za rukomet, košarku i odbojku na pijesku, brojnih biciklističkih i trim staza, slobodnog penjanja, kajakinga, jedrenja, a ronilački klubovi pobrinuti će se da posjetitelji Hvara dožive nezaboravne prizore bogatog hvarskog podmorja. Ono po čemu je Hvar nadaleko poznat je i zabava, te posebno noćni život koji privlači mlade iz svih krajeva svijeta. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude hvarski hoteli, apartmani, sobe i kampovi, Hvar je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih turističkih središta Hrvatske. Otkrijte grad Hvar i dozvolite mu da vam ispriča svoju stoljećima staru priču, da vas okupa suncem i pruži vam nezaboravne trenutke zabave i opuštanja.
Pakleni otoci
Pred gradom Hvarom prostire se 20-ak otočića i hridina jedinstvene ljepote koji predstvljaju prostrano hvarsko turističko izletište. Hvarani ih nazivaju Forski škoji. Ovi razigrani šumoviti otočići, okruženi azurno plavim čistim morem, prepuni predivnih plaža okupanih suncem, skrovitih uvala s nizom restorana, pravi su odmor za srce i dušu, a u svojoj raskošnoj ljepoti nezaobilazno su odredište za sve one koji žele doživjeti iskonske čari hvarskog krajolika. Do svih većih hvarskih izletišta može se stići brodskom vezom iz hvarske luke.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: