Izlet na Modru i Zelenu špilju, otok Vis i Komižu

Izleti
Grad Hvar 6-10 osoba 8 Sati ID: HV-TR-8


Cijene od: 138.00 € / osoba

Izlet na Modru i Zelenu špilju, otok Vis i Komižu

Izlet na Modru i Zelenu špilju, otok Vis i Komižu

Provedite jedinstveni dan na moru i istražite veličanstvene Zelenu i Plavu spilju. Plovite Jadranom između Hvara, otočića Ravnik i Biševa. Rashladite se u smaragdnim vodama Zelene spilje . Okupajte se u slikovitoj skrivenoj uvali Stiniva gdje možete uživati u svim vrstama sportova na vodi ili se samo opustite i uživajte u suncu. Nakon Stinive, izlet kreće prema poznatoj Modroj špilji, čija srebrno-plava boja ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Modra špilja ubraja se među  najljepše svjetske prirodne fenomene Naš izlet završava u slikovitom ribarskom mjestu Komiži,. U Komiži možemo organizirati dodatni ručak u Jastožeri (Jastog kuća), gdje možete odabrati svog vlastitog jastoga i pripremiti ga onako kako želite. te uživati u bogatom izboru školjki ili pak sočnom tuna odresku. Nakon ručka, istražiti ćemo viški arhipelag i skrivene uvale , no ako vam je draže možete se jednostavno opustiti na suncu i osvježiti kupanjem u moru.

Opis ture:
Otok Ravnik i Zelena špilja, kupanje u spilji
Spilja je poznata po malim pukotinama u svom stropu, kuda prolaze  zrake svjetlosti ostavljajući trag u moru u spilji. Spilja je prilično prostrana, a dubina varira od tri do pet metara.
Skrivena uvala Stiniva, kupanje i sunčanje
Naša sljedeća postaja je uvala Stiniva. Smještena je na južnoj strani otoka Visa. Ulaz u samu uvalu vrlo je uzak među stijenama, nakon čega uvala zadebljava i završava prekrasnim šljunčanim žalom. Nema ceste koja vodi do uvale, zbog čega je  sačuvala svoju prirodnu ljepotu i dostupna je samo s mora!
Biševo, Modra Špilja
Najbolje vrijeme za posjet Modroj špilji i za potpuni doživljaj njene magične plave svjetlosti je između 12:00-14:00 sati.  Obzirom da je ulaz u samu špilju malen, mi ćemo za ulazak  u njenu unutrašnjost koristiti manja plovila .  Zbog velikog intreresa turista da posjete ovu špilju, možda ćemo morati pričekati 10-20 minuta prije nego što uspijemo ući.
Komiža, slikovito ribarsko selo i muzej
Nakon Modre špilje plovimo prema Komiži, slikovitom mjestu poznatom po svojoj bogatoj kulturnoj povijesnoj i ribolovnoj tradiciji. Lokalni ribarski brod, gajeta falkuša, zauzima posebno mjesto u srcima lokalnog stanovništva. Posjetiti ćemo i muzej u Komiži smješten u renesansnoj kuli koja datira iz 16. stoljeća. Komiža je također poznata po svojim finim restoranima, pa ćemo ovdje i ručati.
OPCIJA: Jastožera restoran - jastog ručak.
Žarko Peša, vlasnik, restorana, spreman nas je ugostiti  i naravno, najbolji stol u kući, rezervirati posebno za vas! U ovom restoranu  možete izabrati svog jastoga za ručak. Ili, ako vam je draže svježu ribu.
Mjesto okupljanja: mi ćemo doći po vas u vaš hotel, vilu ili privatni smještaj, mjesto gdje je vaš brod  usidren . O tome ćemo se naknadno dogovoriti kada je tura bukirana.
Vrijeme odlaska: između 9 - 11:00. sati ujutro . Većina tura može se dogovoriti i u vrijeme koje bi za vas bilo prikladnije, pa vas molimo da nam kažete svoje zahtjeve, a mi ćemo biti sretni ako istima možemo udovoljiti, te vam poslati našu ponudu sa cijenom.
Trajanje: Ovo je cjelodnevni program, 6-8 sati
Završna lokacija: Turu ćemo završiti gdje vama odgovara - u marini, vašem hotelu, vili ili privatnom smještaju..
Cijena ture: od 550 eura, za četiri osobe. Za više osoba ili veći brod molimo pošaljite upit, a mi ćemo vam poslati našu konačnu ponudu.
Što je uključeno: Dolazak po vas, program kao što je opisano, gliser, gorivo, skiper i osvježenje (voda, sok)
Što je ekstra: Ovaj program ne uključuje ručak opciju u Jastožeri. Možete donijeti svoje jelo ili možemo predložiti druge mjesta za ručati, ne uključuje niti zahvalu za vodiče / skipera , kao ni predmete kupljene za osobnu uporabu .
Vrsta ekskurzije: Priroda & biljni i životinjski svijet, kulturne znamenitosti, za pojedince, parove i obitelji.
Gliser: Ovaj program koristi gliser s 90 - 630HP s kapacitetom od 6-10 ljudi
Razina aktivnosti: Lagano, nije pogodno za invalide, pogodno za djecu, Min: 1 osoba. Cijena ovog programa je dana po brodu. Maksimalno: 10 putnika

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte