Studio Apartman Charming 1

Apartmani Nina Hvar - Grad Hvar
ID: 50000

Apartmani Nina Hvar

Naši apartmani nalaze se u obiteljskoj kući u mirnom predjelu grada Hvara. Smještaj vam nudimo u komfornim i moderno uređenim apartmanima s pogledom na more i Paklene otoke. Apartmani su novouređeni, sa brižljivo biranim namještajem, svim kuhinjskim potrepštinama, te su opremljeni klimatiz...

Detaljan opis

Studio Apartman Charming 1

30 m2 - 2. kat - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2,


Opis
Intimna toplina apartmana A1 idealna je za parove koji žele provesti romantičan odmor na Hvaru. Studio apartman A1 ima izlaz na dvorišnu terasu, a sastoji se od potpuno opremljene kuhinje ( električni štednjak, hladnjak, posuđe i pribor za jelo) s blagovaonom i spavaćeg dijela u kojem je smješten bračni krevet. Apartman je klimatiziran, a kupaona je opremljena wc-om i tuš kadom.

Sadržaj i oprema
Kuhinja Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Kućni ljubimci dozvoljeni
  • Dječji krevetić
  • Grijanje
  • Sušilo za kosu
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Kućni ljubimci dozvoljeni
  • Dječji krevetić
  • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

2+0 Studio Apartman Charming 1
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+0 Studio Apartman Charming 1

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.04.2024 - 30.06.2024 40.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.07.2024 - 18.07.2024 60.00 € 1 noć Bilo kojim danom
19.07.2024 - 22.08.2024 90.00 € 1 noć Bilo kojim danom
23.08.2024 - 05.09.2024 40.00 € 1 noć Bilo kojim danom
06.09.2024 - 31.10.2024 40.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 3 dana uvećava cijenu za 30 %. Boravak duži od 15 dana umanjuje cijenu za 10 %.
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.

Dolazak: od 13:00 do Fleksibilno
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje

Dodatne usluge:
Kućni ljubimci: 5.00 € - Dan


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Grad Hvar?

Svaki posjetitelj ovog drevnog gradića ovdje će pronaći komadić mira i komadić čarolije koju Hvar nesebično daruje. Obiđete li hvarske spomenike kulture kao što su Tvrđava Fortica, Hvarska katedrala, Kazalište, Arsenal i Franjevački samostan prošetati ćete dugim godinama postojanja ovog grada, gdje svaki kamen sam za sebe priča svoju priču iz davnina.
Tragate li za kristalno čistim morem, očaravajućim mirisima mediteranskog bilja, te obiljem sunca, grad Hvar sa svojim plažama, okolnim uvalama i Paklenim otocima pružit će vam nezaboravan doživljaj. U nekom od brojnih hvarskih restorana i konoba možete uživati u izuzetnoj gastronomskoj ponudi, svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem, bogatoj ponudi kvalitetnih domaćih vina, te nadasve u ljubaznosti domaćina. Ljubitelji aktivnog odmora mogu birati između teniskih terena, igrališta za rukomet, košarku i odbojku na pijesku, brojnih biciklističkih i trim staza, slobodnog penjanja, kajakinga, jedrenja, a ronilački klubovi pobrinuti će se da posjetitelji Hvara dožive nezaboravne prizore bogatog hvarskog podmorja. Ono po čemu je Hvar nadaleko poznat je i zabava, te posebno noćni život koji privlači mlade iz svih krajeva svijeta. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude hvarski hoteli, apartmani, sobe i kampovi, Hvar je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih turističkih središta Hrvatske. Otkrijte grad Hvar i dozvolite mu da vam ispriča svoju stoljećima staru priču, da vas okupa suncem i pruži vam nezaboravne trenutke zabave i opuštanja.
Pakleni otoci
Pred gradom Hvarom prostire se 20-ak otočića i hridina jedinstvene ljepote koji predstvljaju prostrano hvarsko turističko izletište. Hvarani ih nazivaju Forski škoji. Ovi razigrani šumoviti otočići, okruženi azurno plavim čistim morem, prepuni predivnih plaža okupanih suncem, skrovitih uvala s nizom restorana, pravi su odmor za srce i dušu, a u svojoj raskošnoj ljepoti nezaobilazno su odredište za sve one koji žele doživjeti iskonske čari hvarskog krajolika. Do svih većih hvarskih izletišta može se stići brodskom vezom iz hvarske luke.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: