Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 50414

Apartmani Basic - The Bucic Place

Naša kuća se nalazi unutar povijesne jezgre grada Hvara, u predjelu Burag, iza hotela Riva koji je smješten u luci na obali obali gdje pristaju katamarani i drugi brodovi. Sve povijesne i kulturološke znamenitosti, aministrativne institucije i turistički sadržaji nalaze se u susjedstvu. Ok...

Detaljan opis

Apartman Margareta

75 m2 - Prizemlje - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 3


Opis
Apartman 2 ( oko 75 m2) smješten je na dvije razine. Ima veliki dnevni prostor od kuhinje odijeljen barom i dijelom za blagovanje, dvije bračne sobe smještene na dvije razine jedn iznad druge. U sobu na gornjoj razini se pristupa preko lijepih drvenih zavojitih stuba. Kupaona je prostrana, s tim da je unutar same kupaone mala prostorija sa zahodom od nje odvojena vratima. Kupaona je opremljena perilicom i sušilicom rublja. Osiguran je SAT TV prijem i bežični internet. Jedan pokretni klima uređaj se nalazi u dnevnom prostoru, a jedan u bračnoj sobi na gornjoj razini. Popust na duži period!

Sadržaj i oprema
Kuhinja Kuhinjska pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Dječji krevetić
  • Grijanje
  • Perilica za rublje
  • Sušilo za kosu
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Dječji krevetić
  • Perilica za rublje
  • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

2+3 Apartman Margareta
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+3 Apartman Margareta

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.06.2024 - 28.06.2024 60.00 € 15.00 € 3 noći Bilo kojim danom
29.06.2024 - 16.07.2024 100.00 € 20.00 € 3 noći Bilo kojim danom
17.07.2024 - 13.08.2024 140.00 € 30.00 € 3 noći Bilo kojim danom
14.08.2024 - 03.09.2024 100.00 € 20.00 € 3 noći Bilo kojim danom
04.09.2024 - 17.09.2024 80.00 € 15.00 € 3 noći Bilo kojim danom
18.09.2024 - 18.10.2024 60.00 € 10.00 € 3 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak kraći od 3 dana uvećava cijenu za 50 %.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje

Dodatne usluge:
Parking mjesto: 5.00 € - Dan


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Grad Hvar?

Svaki posjetitelj ovog drevnog gradića ovdje će pronaći komadić mira i komadić čarolije koju Hvar nesebično daruje. Obiđete li hvarske spomenike kulture kao što su Tvrđava Fortica, Hvarska katedrala, Kazalište, Arsenal i Franjevački samostan prošetati ćete dugim godinama postojanja ovog grada, gdje svaki kamen sam za sebe priča svoju priču iz davnina.
Tragate li za kristalno čistim morem, očaravajućim mirisima mediteranskog bilja, te obiljem sunca, grad Hvar sa svojim plažama, okolnim uvalama i Paklenim otocima pružit će vam nezaboravan doživljaj. U nekom od brojnih hvarskih restorana i konoba možete uživati u izuzetnoj gastronomskoj ponudi, svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem, bogatoj ponudi kvalitetnih domaćih vina, te nadasve u ljubaznosti domaćina. Ljubitelji aktivnog odmora mogu birati između teniskih terena, igrališta za rukomet, košarku i odbojku na pijesku, brojnih biciklističkih i trim staza, slobodnog penjanja, kajakinga, jedrenja, a ronilački klubovi pobrinuti će se da posjetitelji Hvara dožive nezaboravne prizore bogatog hvarskog podmorja. Ono po čemu je Hvar nadaleko poznat je i zabava, te posebno noćni život koji privlači mlade iz svih krajeva svijeta. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude hvarski hoteli, apartmani, sobe i kampovi, Hvar je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih turističkih središta Hrvatske. Otkrijte grad Hvar i dozvolite mu da vam ispriča svoju stoljećima staru priču, da vas okupa suncem i pruži vam nezaboravne trenutke zabave i opuštanja.
Pakleni otoci
Pred gradom Hvarom prostire se 20-ak otočića i hridina jedinstvene ljepote koji predstvljaju prostrano hvarsko turističko izletište. Hvarani ih nazivaju Forski škoji. Ovi razigrani šumoviti otočići, okruženi azurno plavim čistim morem, prepuni predivnih plaža okupanih suncem, skrovitih uvala s nizom restorana, pravi su odmor za srce i dušu, a u svojoj raskošnoj ljepoti nezaobilazno su odredište za sve one koji žele doživjeti iskonske čari hvarskog krajolika. Do svih većih hvarskih izletišta može se stići brodskom vezom iz hvarske luke.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: