Apartman Peaceful location in nature

Apartmani Vera - Vrboska
Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 50516

Apartmani Vera

Apartman je smješten u velikoj kamenoj kući s velikom okućnicom u malom ribarskom naselju Vrboska na otoku Hvaru. Apartman ima 2 spavaće sobe i nudi smještaj za 5-7 osoba. Spavaća soba ima izlaz na veliku terasu isto kao i dnevni boravak u sklopu kojeg su kuhinja i blagavaonica. Osim apar...

Detaljan opis

Apartman Peaceful location in nature

60 m2 - 2. kat - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 5,


Opis
Apartman se nalazi na drugom katu kuće te ima poseban ulaz. U apartmanu se nalaze 2 spavaće sobe. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet s izlazom na veliku terasu koja ima pogled na šumu. Druga spavaća soba ima 2 bračna krevet te također izlaz na veliku terasu koja gleda na mirnu ulicu. Apartman je renoviran te ima kuhinju s malom blagavaonom i kupaonicom. Apartman ima klimu a prostor za objed nadomještaju velike terase sa stolovima za blagovanje za više ljudi. Gostima apartmana na raspolaganju su parking mjesta u dvorištu, veliki vrt s prostorom za dječju igru te veliki kamin idealan za obiteljska druženja i spravljanja dalmatinskih specijaliteta.

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Perilica za rublje
  • Korištenje roštilja
  • Parking
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Perilica za rublje
  • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

5+0 Apartman Peaceful location in nature
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

5+0 Apartman Peaceful location in nature

Cijena smještaja na noć
Datum Za 5 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.05.2024 - 30.06.2024 69.00 € 5 noći Bilo kojim danom
01.07.2024 - 31.08.2024 92.00 € 5 noći Bilo kojim danom
01.09.2024 - 01.10.2024 92.00 € 5 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto



Inspiracija za vaš odmor
Zašto Vrboska?

Uz duboki uski zaljev smjestio se najmanji otočki grad, Vrboska, čiju Velu i Molu bondu povezuju slikoviti kameni mostići, zbog čega s pravom nosi naziv “Mala Venecija”. Okružena gustom borovom šumom, svojim mostićima, popločanim uličicama, te renesansnim i gotičkim kućama s obje strane zaljeva kojeg krasi otočić u sredini uvale, prizor je kojeg će malo koga ostaviti ravnodušnim. Kamene kuće koje se oslikavaju u vodi i mirno usidrene ribarske barčice okupane suncem, daju mjestu poseban čar i intimnu toplinu. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude apartmani, sobe, vile, hoteli i kampovi, Vrboska je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih središta na otoku Hvaru. Vrboska je poznata kao najribarskije mjesto na otoku, o čemu svjedoči i bogata zbirka Ribarskog muzeja. Staro ribarsko mjesto danas je turistički gradić koji svojom ljepotom, brojnim znamenitostima, te mirom kojim odiše iz svakog kutka osvaja svakog posjetitelja. Brojnim umjetninama koje čuvaju Crkva tvrđava i Crkva Sv. Lovre, Vrboska je prava poslastica za sve ljubitelje kulturnih znamenitosti, te je svakako nezaobilazno odredište u razgledavanju kulturne baštine otoka. Želite li doživjeti šarm tipičnog dalmatinskog gradića, te uživati u miru daleko od gradske vreve, posjetite Vrbosku i prepustite se čarima njene smirene ljepote.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: