ID: 50805

Apartmani Pero Petrovac

Na otoku Hvaru iznajmljujemo moderne, udobne apartmane na vrhunskoj lokaciji. Naši apartmani nalaze se u Zavali na samom moru i samo 30 m od prekrasne plaže. Svi apartmani su klimatizirani i imaju satelitksu TV i pristup internetu putem wifi-a.

Apartman 2

65 m2 - 2. kat - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 2


Opis
Ovaj moderni i luksuzni apartman ima cca 70 m ² i ima 2 sobe, dnevni boravak i spavaću sobu. Apartman se nalazi na najvišem katu i ima veliku L - terasu (južna orijentacija i zapad). Dakle, ovaj apartman nudi prekrasan panoramski pogled na more gdje se mogu vidjeti prekrasni zalasci sunca. Satelitska televizija (32 "Full HD TV), wifi prijem je dostupan u apartmanu kao i na terasi. Moderna kupaonica ima vrlo prostrani tuš s visokokvalitetnim i luksuznim tušem s masažom vodopada. Kuhinja s perilicom posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu, toster, hladnjak sa zamrzivačem, pećnica s keramičkom pločom za kuhanje, i.t.d. Na raspolaganju je i podno grijanje za nekoliko "hladnih" dana zimi na Hvaru. Apartman ima i sef za vaše dragocjenosti. Apartman je pogodan za 2 odrasle osobe s do dvoje djece. Ovaj apartman rado rezerviraju i samo 2 osobe koje cijene udobnost. Posebnosti ovog apartmana su: Predivan pogled, klima uređaj i wifi i na terasi.

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Grijanje
  • Sušilo za kosu
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

2+2 Apartman 2
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+2 Apartman 2

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.01.2024 - 16.06.2024 115.00 € 0.00 € 7 noći Bilo kojim danom
17.06.2024 - 09.09.2024 170.00 € 0.00 € 7 noći Bilo kojim danom
10.09.2024 - 31.12.2024 115.00 € 0.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Boravak duži od 14 dana umanjuje cijenu za 10 %.
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 15:00 do 20:00
Odlazak: do 9:00

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto



Inspiracija za vaš odmor
Zašto Zavala?

Želite li svoj odmor provesti daleko od ljetne buke i gužve, uživati u obilju sunca na šljunčanim plažama, uz svjetlucanje kristalno čistog mora, svakako posjetite Zavalu smještenu na južnoj obali otoka Hvara do koje se dolazi tunelom iz sela Pitve. U svojoj raskošnoj ljepoti Zavala nudi nezaboravne prizore. Kamene kuće u starom dijelu naselja, impresivni pogled na otoke Šćedro, Korčulu i poluotok Pelješac, uredni vinogradi na strmim padinama, procvali cvjetovi oleandra, kao i brojne šljunčane plaže koje se uz obalu Zavale nižu jedna za drugom, samo su djelić doživljaja kojeg ovo mjesto nudi. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude apartmani, sobe, vile, kuće za odmor i kampovi, Zavala je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih središta na otoku Hvaru. U restoranima Zavale moći ćete uživati u najboljim otočkim vinima, a svakako i u ponudi svježe ribe i domaćeg maslinova ulja. Posjetite Zavalu i otkrijte sve čari južnih obala otoka Hvara.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: