Restoran Gariful, Hvar

Gastronomija
Grad Hvar ID: HV-TR-141


Cijene na Upit

Restoran Gariful, Hvar

Restoran Gariful, Hvar

Posjet luksuznom restoranu Gariful svakom gostu postaje nezaboravan gastronomski užitak, gdje možete uživati u oboritoj ribi, škampima, jastozima, hlapovima, a ono što je posebno zanimljivo je da se u podu restorana i u kuhinji nalaze bazeni-akvariji u kojima pliva oborita riba, jastozi i razni rakovi. Iz svakog jela pripremljenog u našem restoranu vidi se koliko je ljubavi i strasti uloženo u njega, čime se s pravom diči naš uigrani tim, sve samih vrhunskih profesionalnih kuhara.  Restoran karakterizira nekoliko živopisnih detalja koji su vidljivi sa terase restorana, kao što je bazen sa živom ribom i rakovima, te otvoreni roštilj na kojem se pripremaju jela od ribe,rakova i mesa. Ovi detalji već dovoljno govore o bogatstvu ponude koje restoran nudi. Svako popodne osoblje iznosi pred restoran svježe ulovljenu ribu na pladanj s ledom, ukrašenu svježim povrćem, što predstavlja svojevrsni događaj i poziv na uživanje u ponuđenim delicijama.

Vino je oduvijek zauzimalo posebno mjesto u životu ljudi,vinska karta u restoranu Gariful jedna je od najvećih na Jadranu sa zavidnih 160 vrsta vina. Kombinirajući najbolja poznata imena, s rastućim otočkim zvijezdama, kao što su Zlatan otok i Bastijana, u vinskoj karti također se ističe  izvaredan izbor šampanjaca sve od  Jeroboama, Gold Dom Perignona do Dom Perignon rose. Kako je restoran Gariful mjesto gdje se izvrsno jede, za pretpostaviti je da će i takva biti vinska karta.  U ugodnom i opuštenom ambijentu terase restorana uživati će te u ukusno pripremljenim jelima i brzoj usluzi ljubaznog osoblja, dok će te istovremeno uživati i u atmosferi živopisne hvarske luke s pogledom na zalaz sunca.

Ako imate sreće biti među posjetiteljima grada Hvara, nemojte propustiti užitak u bogatstvima jela u restoranu "Gariful".

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte