Clicky

Kayaking na Paklinske otoke | Izleti iz grada Hvara

Kayaking na Paklinske otoke, izleti iz grada Hvara

Aktivnosti
Grad Hvar 2-30 osoba 4 Sati ID: HV-TR-60


Cijene od: 53.00 € / osoba

Kayaking na Paklinske otoke, izleti iz grada Hvara

Kayaking na Paklinske otoke s ručkom –  izleti iz grada Hvara

Istražite Paklene otoke, uvalu po uvalu. Iznenađenja vas čekaju u svakoj pojedinoj uvali,  i iznad i ispod površine! Svaka uvala je mikrokosmos - čudo prirode - priča za sebe.

Polazna točka kajak ture je grad Hvar. Krećemo prema skupini malih otoka pod nazivom Pakleni otoci. Ime seže od starih dana kada su otoci bili glavni izvor smole (Paklina u starohvarskom dijalektu) za lokalne brodograditelje. Danas, baš kao i onda, otoci su prekriveni gustom borovom šumom pružaju osvježavajuću hladovinu čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana.
Osim dobro  poznata plaže Palmižana, naš put nas vodi kroz uske tjesnace i duž otoka otkriva male skrivene šljunčane plaže gdje možete, barem privremeno uživati u svojoj vlastitoj plaži. Povratak natrag u Hvar je oko 14:00 sati.
Ručak je u restoranu na plaži.

Zalazak sunca tura - isti itinerer, ali u zalasku sunca, 4:00h - 20:00h

Okupljalište: Mi ćemo vas dočekati u Hvar Adventure agenciji u središtu Hvara ispred Arsenala i kazališta. Odavde ćemo ići u Križnu luku ili  gliserom do Ždrilca (uvala na Paklinskim otocima) gdje je naš Sea kayaking start.
Vrijeme odlaska: Najbolje je između 9 - 11:00 sati ujutro. Većina tura može se dogovoriti u vrijeme koje bi za vas bilo najprikladnije, pa vas molimo da nas izvijestite kada bi vama odgovaralo, a mi ćemo biti sretni ukoliko vašem zahtjevu možemo udovoljiti, te ćemo vas izvijestiti o našoj ponudi. Zalazak sunca turneju - isti itinerer, ali na zalasku vrijeme 4 - 20:00.
Trajanje: 10 - 15:00, cjelodnevni program s transferima.
Cijena ture: 350 kn (50 EUR) po osobi za oba programa.
Što je uključeno: program kao što je opisano, gliser, vodič, kajak i potrebna oprema, ručak. Za zalazak program: gliser, vodič, kajak i potrebna oprema, čaša vina.
Što je ekstra: napojnice vodiču / skiperu. Donesite kremu za sunčanje, kape, ručnik i vodu.
Vrsta ekskurzije: Morski izleti, mladi i obitelj, Priroda i životinje, Kulturno
Prijevoz: 2 osoba  po kajaku, ali imamo i kajake za 1 osobu za iskusne i profesionalci kajakaše
Razina aktivnosti: srednje tjelovježba, pogodno za invailide i djecu
Min: 4 osobe,
Maksimalno: 2 osobe po kajaku. Možemo primiti grupe do 15 kajaka.

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte