Degustacija vina Zlatan otok, Sv. Nedjelja

Aktivnosti
Sveta Nedilja ID: HV-TR-98


Cijene na Upit

Degustacija vina Zlatan otok, Sv. Nedjelja

Degustacija vina Zlatan otok, Sv. Nedjelja - Otok Hvar

Naši vinogradi su na vinorodnim položajima južnih padina otoka Hvara, gdje prevladava sorta Plavac mali i u makarskom vinogorju ispod Biokova gdje smo podigli novi vinograd 2004. na nadmorskoj visini između 30m i 400m. Površinom se prostire na 75ha sa oko 650 000 trsova koje već počinju davati vrhunske rezultate .
Sortiment je slijedeći: Plavac mali, Crljenak (Zinfandel), Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah; a od bijelih sorti Pošip, Žilavka, Dubrovačka malvazija te Chardonnay i žuti Muškat.

Od samog osnutka naše tvrtke postizali smo uspjeh na raznim kako domaćim tako i stranim natjecanjima i sajmovima : Vinovita Zagreb, GAST Split, VINO Ljubljana, Zurich, Bordeux, Decanter, Sabatine itd. Izabrani smo za vinara godine 2005 i 2007. a od kada postoji ovo priznanje uvijek smo bili među prva tri mjesta.
Više od sto nagrada, medalja i priznanja krasi naše prostorije čime potvrđujemo naša nastojanja i postizanja trajne izvrsnosti te šampionske tradicije.

U sklopu restorana «Bilo idro» se nalazi i jedinstveni podmorski vinski podrum u kojem se nalazi arhivska vinoteka te gdje se po dogovoru mogu obavljati degustacije sa pogledom na morsko dno.

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte