Vila Humac

Humac
ID: 50418

Vila Humac

Ako želite odmor u miru, netaknute prirode, daleko od gradske buke, žurbe i stresa onda je naša kuća u etno-eko selu Humac savršena za vas.

Oduševljeni smo što možemo ponuditi jedan od najatraktivnijih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj, u novouređenoj kući s 4 spavaće sobe s...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Kuća za odmor Humac

Vila Humac

Humac - Privatni smještaj
Cijene od: 180 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Humac?

Jedinstveni primjer dobro očuvane ruralne arhitekture, nekadašnje pastirsko naselje Humac, nastalo u 17 st., nalazi se 7 km udaljeno od Jelse, na 350 m nadmorske visine, odakle se pruža veličanstven panoramski pogled na okolna mjesta, uvale, otok Brač i makarsko primorje. Draži ovog naselja leže u njegovim skladnim kamenim kućicama, dvorištima, balkonima, uskim uličicama i prirodi koja se sa selom stopila u nadahnjujućem prizoru. Crkva Sv. Ivana i Pavla na Humcu novije je gradnje, a posjetite li ovo šarmatno mjesto možete uživati i u ponudi ambijentalnog restorana koji je otvoren tijekom ljetnih mjeseci.
Sa Humca su organizirani posjeti obližnjoj Grapčevoj špilji, najznačajnijem pretpovijesnom nalazašitu na Jadranu u kojoj su pronađeni znakovi kulture još iz 4. tisućljeća prije Krista.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: