Soba Jednokrevetna

Hostel Sunce - Stari Grad
ID: 50382

Hostel Sunce

Hostel Sunce nalazi se u centru Staroga Grada na otoku Hvaru, u dijelu grada poznatom i po nazivu Šiberija. Hostel je opremljen vlastitom kuhinjom, blagovaonom te prostorom za odmor. Nudimo smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim te trokrevetnim sobama. Hostel je prikladan gostima...

Detaljan opis
1+0 Osoba Polupansion

Soba Jednokrevetna

12 m2 - 1. kat - Broj soba: 3, Broj kupaonica: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 1,


Opis
Hostel Sunce nalazi se u centru Staroga Grada na otoku Hvaru, u dijelu grada poznatom i po nazivu Šiberija. Hostel je opremljen vlastitom kuhinjom, blagovaonom te prostorom za odmor. Nudimo smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim te trokrevetnim sobama. Hostel je prikladan gostima svih uzrasta, posebno za školske grupe i mlade, obitelji s djecom, umirovljenike, sportske klubove te ostale grupne i individualne goste. U blizini hostela nalaze se mnogi kulturni, sakralni i drugi objekti i sadržaji. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte nas.

Sadržaj i oprema
Kuhinja Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Internet dostupan
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Polupansion
 • Pansion - Na upit
 • Noćenje s doručkom - Na upit
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Internet dostupan
 • Grijanje
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Noćenje s doručkom
 • Perilica za rublje

Kalendar zauzetosti

1+0 Soba Jednokrevetna
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

1+0 Soba Jednokrevetna

Cijena smještaja na noć
Datum Za 1 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.04.2022 - 31.05.2022 13.70 € 1 noć Bilo kojim danom
01.06.2022 - 14.07.2022 15.75 € 1 noć Bilo kojim danom
15.07.2022 - 31.08.2022 17.81 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2022 - 30.09.2022 15.75 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.

Dolazak: od 14:00 do Fleksibilno
Odlazak: do 11:00

Uključeno u cijenu:
Wireless Internet Kućni ljubimci Posteljina i ručnici Završno čišćenje

Dodatne usluge:
Pansion: Cijena po dogovoru Polupansion: Cijena po dogovoru Noćenje s doručkom: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Stari Grad?

Povijesni dragulj otoka Hvara, grad Stari Grad, nastao još 384. g. prije Krista, smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoka u dubokom i zaštićenom zaljevu, sigurnoj i nezaobilaznoj luci svih nautičara koji plove Jadranom. Ovaj drevni grad bogate povijesti svojim kulturnim znamenitostima ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Šetnja slikovitim uličicama do Dominikanskog samostana, preko Tvrdalja ( doma slavnog pjesnika Petra Hektorovića) i župne crkve Sv. Stjepana zapravo je šetnja kroz vrijeme i dugu povijest grada. Stari Grad će vas oduševiti kulturnim događanjima tijekom cijelog ljeta: Starogradsko ljeto, razni koncerti i recitali, a u ovom gradu održava se i Međunarodna ljetna glazbena škola, dok će ljubitelji sportskih natjecanja moći uživati u Faros maratonu, međunarodnom prvenstvu Hrvatske u daljinskom plivanju. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude hoteli, apartmani, sobe i kampovi, Stari Grad je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih središta na otoku Hvaru. Brojni restorani i konobe pobrinut će se da doživite svo bogatstvo mediteranskih okusa i mirisa u tradicionalno spravljenim jelima, a svakako vas očekuje i bogata ponuda čuvenih hvarskih vina.Okružen gustom borovom šumom sa plodnim poljima vinove loze i zelenim maslinicima, osvježavajućim zrakom ljetnog maestrala, Stari Grad će vam zasigurno pružiti nezaboravan odmor.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: