Apartmani Paklina

Ivan Dolac
ID: 50499

Apartmani Paklina

Ako tražite mirno mjesto sa pravom domaćom atmosferom, gdje svak svakoga poznaje, i gdje ćete u hladovini masline uvijek imati s kim popiti hladno karlovačko, gdje se čuje šum mora čim se probudite, a gdje pravih domaćih delicija nikada ne fali vjerujte mi da ste na pravoj adresi za vaš od...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Studio Apartman A2

Apartmani Paklina

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 40 Na noć

Detaljnije

Apartman A3

Apartmani Paklina

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 50 Na noć

Detaljnije

Apartman A4

Apartmani Paklina

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Ivan Dolac?

Na južnoj obali otoka Hvara, nedaleko Sv. Nedjelje smjestilo se malo mjesto Ivan Dolac, okruženo osunčanim strmim padinama na kojima izvrsno uspijeva vinova loza i daje grožđe od kojeg nastaju nadaleko poznata kvalitetna vina. Dojmljive su kamene kuće Ivan Dolca, primjeri tipične dalmatinske arhitekture, a osim u dalmatinskom ambijentu i dobrim vinima, ovdje ćete svakako uživati u mirisima bogate mediteranske flore, te u opuštanju i kupanju na jednoj od brojnih besprijekorno čistih šljunčanih plaža. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude apartmani, sobe, vile, kuće za odmor i kampovi, Ivan Dolac je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih središta na otoku Hvaru.
Do Ivan Dolca može se stići cestom koja od Jelse vodi preko Pitava kroz tunel na južnu obalu Hvara. U mjestu postoji nekoliko restorana i dućan, a za ostale potrebe tu je najbliže veće mjesto Jelsa.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: