Apartmani Maslina

Milna
ID: 50342

Apartmani Maslina

Apartmani za samostalni boravak smješteni su u Milni, selu s 3 šljunčane plaže, 4 km od grada Hvara. Glavna plaža udaljena je samo 50 metara a svi apartmani nude pogled na more. Apartmani objekta Maslina Apartmani u potpunosti su klimatizirani i imaju besplatni bežični pristup internetu...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Luxury apartment

Apartmani Maslina

Milna - Privatni smještaj
Cijene od: 90 Na noć

Detaljnije

Apartman Twodoubleroom apartment

Apartmani Maslina

Milna - Privatni smještaj
Cijene od: 180 Na noć

Detaljnije

Kuća za odmor Little house Maslina

Apartmani Maslina

Milna - Privatni smještaj
Cijene od: 600 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Milna?

Svega 4 km udaljeno od grada Hvara na južnoj obali otoka nalazi se naselje Milna. Smješteno u zaštićenoj uvali s predivnim šljunčanim plažama, daleko od gradske ljetne vreve i žurbe, predstavlja idealno odredište za obiteljski odmor. U Milni se nalaze 4 prostrane šljunčane plaže, a poznata je i po brojnim restoranima koji svakodnevno nude svježu ribu, domaće maslinovo ulje, te tradicionalne dalmatinske specijalitete. Na zapadnom dijelu uvale nalazi se najljepši primjerak rustične ladanjske arhitekture iz 17 st., ljetnikovac obitelji Ivanić, sagrađen u barokno-renesansnom stilu.
Posjetitelji ovog tipičnog mediteranskog naselja mogu uživati i u jahanju na magarcima, kao i u rekreativnom pješačenju do obližnjeg napuštenog sela Malo Grablje.
Do Milne se može stići brodskom vezom iz hvarske luke ili automobilom.


Odredišta u blizini:

Uvale i plaže u blizini: