Off Road Jeep safari poludnevni izlet po otoku

Aktivnosti
Grad Hvar 2-0 osoba 6 Sati ID: HV-TR-46


Cijene na Upit

Off Road Jeep safari poludnevni izlet po otoku

Dopustite nam da Vas povedemo na izlet  prepun uzbuđenja, spektakularnih krajolika, od skrivenih uvala na obali do srca otoka prekrivenog bujnim vinogradima. Posjetit ćemo najviši vrh otoka Hvara, Sv. Nikola s kojeg se pruža pogled na sve strane svijeta.

Opis ture: Kratka vožnja po neasfaltiranom putu koji vodi u napušteno selo Malo Grablje. Po dolasku u selo kratko ćemo prošetati po ovom slikovitom mjestu u kojem kao da je vrijeme stalo. Nakon Malog Grablja vozimo se do sela Velo Grablje, te se zaustavljamo na Vidikovcu sa savršenim pogledom na najdublju uvalu na otoku Hvaru. Na ovom mjestu naš vodič će Vam ispričati sve zanimljivosti o najstarijem gradu u Hrvatskoj kojeg su osnovali Grci. Nakon kratke pauze vozimo se do najvišeg vrha na otoku, Sveti Nikola (626m). S ovog mjesta pruža se jedinstven pogled na susjedne otoke Brač, Korčulu i Vis. Ispod vrha Sveti Nikola, na kosim i osunčanim obroncima, smjestila se Sveta Nedjelja, naselje okruženo brojnim teško pristupačnim vinogradima na strmim padinama. Iz ovih vinograda nastaje nadaleko poznato crno vino od grožđa sorte plavac. Za vrijeme spuštanja nizbrdo s najvišeg vrha otoka biti ćete pod snažnim dojmom čarobnih krajolika, vinograda, brežuljaka, maslinika i razigranih polja lavande i ružmarina. 

Okupljalište: Doći ćemo po Vas u Vaš hotel, vilu, privatni smještaj ili tamo gdje vam je brod usidren ili ćemo se sastati na jednom od naša 4 okupljališta u gradu Hvaru. Detalje ćemo dogovoriti tek kada je tura rezervirana.

Vrijeme polaska: 09:15 do 09:30. Ovaj izlet može također biti dogovoren u vrijeme koje vam više odgovara pa vas molimo da nam navedete vaše zahtjeve na vrijeme a mi ćemo vam se prilagoditi i ponuditi vam pojedinosti i cijenu izleta.
Završna lokacija: Izlet možemo završiti na bilo kojoj lokaciji koja vam najviše odgovara - u marini, hotelu, vašem privatnom smještaju i sl. samo nas na vrijeme obavijestite.

Trajanje aktivnosti: Ovo je poludnevni izlet
Što je uključeno: Dolazak po Vas, program kao što je opisano, vodič, vozač, klimatizirano 4WD vozilo
Što je extra: Stvari koje vam trebaju za osobnu uporabu, napojnica vodiču
Vrsta ekskurzije: Off Road po unutrašnjosti otoka, za mlade i za obitelj, priroda i divljina, životinje, kultura
Prijevozno sredstvo: Nissan Patrol, Toyota Land Cruiser, Mitsubishi Pajero, Volvo XC
Razina aktivnosti: Lagana
Prikladno za osobe s invaliditetom: Da, ali nas obavijestite unaprijed
Prikladno za djecu: Da
Min: 2 osobe

Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte