Pansion Spila

Ivan Dolac
ID: 10537

Pansion Spila

Apartmanski smještaj na samoj obali mora, naša tradicionalna gostoljubivost, ugodan ambijent s pogledom na susjedne otoke, dugogodišnja tradicija te iskustvo u bavljenju turizmom jamac su Vašeg povjerenja. Ozračje prepuno zelenila, u hladu stoljetnog drva rogača, a okruženo mirisnim grmov...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Novi 5 4+2

Pansion Spila

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 50 Na noć

Detaljnije

Apartman 2+1, 5b,1, i 3

Pansion Spila

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 35 Na noć

Detaljnije

Apartman 2+2, 2,4,6,7.

Pansion Spila

Ivan Dolac - Privatni smještaj
Cijene od: 30 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Ivan Dolac?
Na južnoj obali otoka Hvara, nedaleko Sv. Nedjelje smjestilo se malo mjesto Ivan Dolac, okruženo osunčanim strmim padinama na kojima izvrsno uspijeva vinova loza i daje grožđe od kojeg nastaju nadaleko poznata kvalitetna vina. Dojmljive su kamene kuće Ivan Dolca, primjeri tipične dalmatinske arhitekture, a osim u dalmatinskom ambijentu i dobrim vinima, ovdje ćete svakako uživati u mirisima bogate mediteranske flore, te u opuštanju i kupanju na jednoj od brojnih besprijekorno čistih šljunčanih plaža. Sa bogatom i kvalitetnom ponudom smještajnih kapaciteta koje nude apartmani, sobe, vile, kuće za odmor i kampovi, Ivan Dolac je jedno od najpoželjnijih i najposjećenijih središta na otoku Hvaru.
Do Ivan Dolca može se stići cestom koja od Jelse vodi preko Pitava kroz tunel na južnu obalu Hvara. U mjestu postoji nekoliko restorana i dućan, a za ostale potrebe tu je najbliže veće mjesto Jelsa.